Over ons

Eind november 2018 opent de keukendesigner Ruud Langestraat de nieuwste vestiging van Küchentreff in Ulft. Vanuit deze nieuwe vestiging zal hij de klanten in de regio Montferland, Oude-IJsselstreek, Aalten, Doetinchem en Zevenaar, de kwaliteit en service verlenen, die honderden klanten de afgelopen jaren in de regio reeds hebben ervaren. (Ook de klanten uit de regio Ede en Arnhem zijn van harte welkom want we werken ook met montageteams uit deze regio samen om de mooiste keukens te installeren) Samen met ervaren montageteams kunnen wij u geheel ontzorgen bij uw keuze voor een nieuwe keuken. Met 40 jaar ervaring kunt u verzekerd zijn van een persoonlijk uniek ontwerp, waar aandacht is voor uw persoonlijke leefstijl en passend in uw interieur en smaak. Kom eens vrijblijvend langs in de nieuwe showroom, die u vindt in het pand van Het Woonhuis te Ulft. Wilt u een ontwerp/offerte, maak dan een afspraak op info@keukensede.nl of Facebook, kuechentreff-Ulft. De presentatie van uw ontwerp wordt op groot scherm volledig fotorealistisch gepresenteerd. Ook kunt u zelf via de website uw keuken online ontwerpen.

Ons assortiment bevat moderne, eigentijdse, romantische, houten  en lakkeukens in 14 kleuren, zowel met vele soorten grepen als diverse varianten greep loos. Van de merken Bauformat en Nobilia. Werkbladen in alle materialen en kleuren van Dekker en naast enkele Duitse merken apparatuur, als Junker, Elica, Faber en Progress, Leonard en Aeg vanuit de Electroluxgroep, hebben wij het gehele assortiment van Atag, Pelgrim en Etna met  tot maar liefst 8 jaar garantie en Inventum met standaard 5 jaar garantie. U ziet we hebben de beste producten van Duitsland en Nederland gecombineerd. (De nieuwste serie blacksteel apparatuur van Atag, spoelbak en kraan van Dekker in onze showroom.)

Wilt u liever een bezoek aan huis, waarbij de keukendesigner zelf de maten inmeet en ziet wat uw inrichting is, maak dan meteen een afspraak op info@keukensede.nl

U vindt bij ons alleen de beste kwaliteit en krijgt het beste ontwerp met advies.

Ruud Langestraat

Facebook